سفارش تبلیغ
صبا ویژن
چون دنیا به کسى روى آرد ، نیکوییهاى دیگران را بدو به عاریت سپارد ، و چون بدو پشت نماید ، خوبیهاى او را برباید . [نهج البلاغه]
 

 

 

وبلاگ شخصی محمد الهی

مگر نه اینکه ناجا در قبال تأمین امنیت اخلاقی یکایک زنان و مردان این جامعه، مسئول اصلی است. پس شیوع بدخیم بدحجابی زنان و مردان را چگونه باید باور کرد؟..پلیس اسلامی " عبارتی است که شاید نیاز باشد مسئولان اتاق‌های فکر و عملیات ناجا بیش از این به آن فکر کنند.

در واقع نیروی قهریه و مسلح برای اعمال قانون در داخل یک جامعه اسلامی نمی‌تواند گزینه‌ای غیر از پلیس اسلامی باشد.

پلیس اسلامی ترجمانی است از تمام باورهای یک جامعه اسلامی و شیعی که در خط اول اعمال قانون و توسط نیرویی که در حال حاضر آن را به عنوان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران می‌شناسیم، نمود می‌یابد.

یک پلیس مسلمان و یا به عبارت دیگر، یک پلیس شیعه که در تحت زعامت ولایت فقیه انجام وظیفه می‌کند برای تک به تک افراد یک جامعه احساسی دارد که یک پدر یا برادر بزرگتر برای خانواده‌اش دارد.

چگونه است که پدر وقتی ببیند و یا حتی احساس کند که خطری هرچند کوچک و یا مشغولیتی هرچند فکری در حال تهدید فرزندانش است فورا برای رفع و زدودن آن دست به کار می‌شود.

چگونه است که پدر وقتی احساس کند رفتار و یا پوشش فرزندانش، اعم از پسر و یا دختر می‌تواند بستر امنیت فرزندانش را تهدید کند و یا حتی موجب تهدید امنیت پیرامونی برای دیگران شود، به آنها تذکر پدرانه می‌دهد.

همین دو سؤال کوتاه کافی است تا بتوان احساسی را که یک نیروی پلیس اسلامی دارد به خوبی تصور کرد.
پلیسی که در ناجا مشغول فعالیت است همواره باید با همین دید وظایف خود را در قبال مبارزه با انواع ناامنی و ایجاد تمام ابعاد امنیت انجام دهد.

این سکه اما روی دیگری هم دارد. آیا می‌توان پدری را معرفی کرد که برای امنیت فرزندانش بی‎مبالات باشد. آیا اساسا می‌توان حتی تصور کرد که مسئولان ما در ناجا برای مقوله‌ای مثل امنیت اخلاقی هیچ برنامه‌ای ندارند؟

جواب هردوی این سؤالات منفی است. اما متاسفانه باید گفت آنچه امروز دور و اطرافمان می‌بینیم، تعیّنی دارد که با دانسته‌های ما متناقض است.

می‌بینیم که بدحجاب‌ها، اعم از پسرانی که لباس‌های چسبان دارند و موهای کج و معوج و دخترانی که به هیچ وجه از یک پوشش مناسب برخوردار نیستند به راحتی در کوچه‌ها و خیابان‌ها در حال ترددند و تو گویی حضور پلیس تنها برای امنیت آنهاست نه برای تأمین امنیت اخلاقی یک جامعه که جامعه اسلامی ماست.

ناجا و فرماندهان نیروی انتظامی اگر تمام دختران و پسران ایرانی را فرزندان خودشان می‌دانند پس این برخوردها را چگونه توجیه می‌کنند؟
آیا برای آنها مهم هست که اگر پسری با ظاهر نامناسب و یا دختری با موهای آشکار و حجاب بد در جامعه ظاهر می‌شود و زمینه نظربازی نامحرمان را فراهم می‌کند، نه تنها ظاهر اسلامی جامعه مورد خدشه قرار می‌گیرد بلکه غیرت و حمیت و مردانگی نیز مورد سؤال قرار می‌گیرد،
غیرت و مردانگی هرکسی که می‌بیند و البته غیرت آنانی که رفع کردن این معضل بدخیم وظیفه سازمانی آنهاست؟

ناجا و فرماندهان عزیز آن فراموش نکنند که در این حکومت اسلامی، هرکس به میزان وظیفه‌ای که دارد پاسخگوی خداوند متعال و خون شهداست. پاسخی که هیچ راه فراری از آن نیست و به نوعی حق‌الناسی محسوب می‌شود که بر گردن هر مقام و مسئولی قرار دارد.
مسئولان نیروی انتظامی آیا برای فردای خود جوابی آماده کرده‌اند . . .؟!

این‎همه بدحجابی آنهم در جامعه‌ای که مرکز تشیع عالم و حکومت شیعی است چه توجیهی دارد؟





  • کلمات کلیدی :

  • ::: دوشنبه 90/2/12 ::: ساعت 1:16 عصر :::   توسط محمد الهی 
    نظرات شما: نظر